متخصصان تأکید کردند: نه تنها روزه برای سلامت و سیستم ایمنی مشکلی ندارد بلکه میتواند بهعنوان یک عامل مؤثر برای سلامتی نیز شناخته شود و بدون دلیل پزشکی متقن روزه هیچ ضرری ندارد. حتی از نظر طب سنتی ایرانی در اشخاصی که سالم باشند، یکی از راههای تقویت قوای جسمی تقلیل غذا و به عبارتی همان روزهداری میباشد.
به گزارش خبرنگار اجتهاد، پزشکان متخصص به سؤالی مهم در آستانه ماه مبارک رمضان مبنی بر اینکه «در صورت سلامت عمومی فرد و عدم ابتلاء به کرونا آیا روزهداری در شرایط فعلی برای وی ضرری دارد؟» پاسخ دادند.
هفت تن از متخصصان پزشکی و مسئولان درمانی استان قم تصریح کردند: اینکه کسی بگوید با گرفتن روزه دچار ضعف ایمنی بدن شده، این مسئله ثابت شده نیست و با توجه به اصل سلامت فرد و عدم ابتلا به کرونا اقدام به روزهداری در صورت رعایت اصول تغذیه سالم و اطمینان از دریافت غذاهای مورد نیاز، نه تنها روزه برای سلامت و سیستم ایمنی مشکلی ندارد بلکه میتواند بهعنوان یک عامل مؤثر برای سلامتی نیز شناخته شود و بدون دلیل پزشکی متقن روزه هیچ ضرری ندارد و نقص ایمنی نمیآورد، حتی از نظر طب سنتی ایرانی در اشخاصی که سالم باشند، یکی از راههای تقویت قوای جسمی تقلیل غذا و به عبارتی همان روزهداری میباشد.
نظر پزشکان متخصص، در مورد روزه گرفتن در بحران کرونا:
دکتر محمد حضوری (متخصص تغذیه و معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم)
دکتر جواد خدادادی (متخصص عفونی و رئیس بیمارستان کامکار عربنیای قم)
دکتر حامد شفیعی (متخصص بیهوشی و رئیس بیمارستان فرقانی قم)
دکتر سید رضا وکیلینیا (متخصص طب سنتی ایرانی و مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی قم)
دکتر محمود پرهام (فوق تخصص غدد و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم)
دکتر احسان شریفیپور (متخصص مغز و اعصاب و معاون تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی قم)
دکتر اصغری (متخصص داخلی و بورد فوق تخصصی ریه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قم)