labelحکومت و قانون, مرجعیت
commentبدون دیدگاه

پذیرش سند FATF سیاهی مطلق است/ عضویت در این کنوانسیون عقلاً، شرعاً و منطقاً حرام است

با عضویت در کنوانسیون و پذیرش شرایط غرب به‌طور کامل در اختیار آن‌ها قرار خواهیم گرفت و این کار عقلا، شرعاً و منطقاً حرام است و نباید همه زندگی خود را در اختیار آن‌ها قرار دهیم. در مورد الحاق به کنوانسیون مقابله با تروریسم باید سه نکته به‌ صورت شفاف برای ما تبیین شود نخست باید معیار تروریسم بودن تبیین شود. دوم باید مشخص شود که برای تشخیص تروریسم چه محدودهای از اطلاعات حسابهای بانکی باید در اختیار طرف غربی قرار گیرد. سوم آیا ما هم به عنوان عضوی از کنوانسیون دسترسی به حسابهای آنها خواهیم داشت؟

به گزارش شبکه اجتهاد، آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی پیش از ظهر امروز در دیدار جمعی از خانواده شهدا، خانواده شهدای مدافع حرم و بانوان نخبه علمی و فرهنگی قم، در بخشی از بیانات خود در پاسخ به مطالبات حاضران در جلسه در مورد سند FATF و سند راهبردی مساجد که اخیراً از سوی دولت مطرح‌شده است، خاطرنشان کرد: در مورد الحاق به کنوانسیون مقابله با تروریسم باید سه نکته به‌صورت شفاف برای ما تبیین شود؛ نخست باید معیار تروریسم بودن تبیین شود که بر اساس چه معیاری تروریسم بودن و یا نبودن گروه‌ها مشخص می‌شود و همچنین باید روشن شود که این معیار از سوی چه کسی تعیین خواهد شد.

معیار تعیین تروریست از سوی چه کسی مشخص می‌شود!

ایشان افزود: اگر غرب طبق این کنوانسیون سپاه پاسداران، حزب‌الله و امثال این ها را تروریسم خطاب می‌کند باید بداند که کسی چنین اجازه‌ای را به آن‌ها نمی‌دهد و در اینجا همان‌طور که بیان شد باید تبیین شود که معیار تعیین تروریست از سوی چه کسی مشخص می‌شود و اگر طبق معیارهای غربی تروریسم تعریف شد ناگزیر هر شخصی که برای آزادی کشور و ملت خود تلاش می‌کند تروریست خواهد بود و به‌این‌ترتیب کسانی که شر داعش را از عراق و سوریه کم کردند در زمره تروریسم قرار خواهند گرفت.

معظم له با تأکید بر این‌که از نظر غرب حزب‌الله و سپاه پاسداران تروریسم هستند، فرمود: غرب داعش را به دلیل حرکت در مسیر منافع خود تروریسم نمی‌داند بنابراین باید به‌صورت دقیق مشخص شود تعیین‌کننده معیار تروریسم چه کسی است.

ایشان خاطرنشان کرد: دومین نکته‌ای که باید مشخص شود این است که برای تشخیص تروریسم چه محدوده‌ای از اطلاعات حساب‌های بانکی باید در اختیار طرف غربی قرار گیرد آیا اطلاعات تمام حساب‌های بانکی باید در اختیار غرب قرار باشد یا بخشی از حساب و حساب‌های مشکوک؟ باید طرف غربی به‌صورت شفاف مشخص کند که اطلاعات چه حساب‌هایی  باید در اختیار آن‌ها قرار گیرد، تمام حساب‌ها یا بخشی از حساب‌ها.

آیت‌الله مکارم شیرازی ادامه داد: باید توجه کرد ظاهر این چیزی که طرف غربی در کنوانسیون مبارزه با تروریسم مدنظر دارد اطلاعات همه حساب‌های مشترکین بانک‌ها است و می‌خواهند همه‌چیز را زیر نظر داشته باشند.

با عضویت در کنوانسیون به‌طور کامل در اختیار غرب قرار خواهیم گرفت

این مرجع تقلید بابیان اینکه غرب باید مشخص کند که آیا به‌ عنوان عضوی از کنوانسیون حاضر به ارائه اطلاعات حساب‌های بانکی مشتریان خود هستند یا خیر و یا اینکه این موضوع صرفاً امری یک‌طرفه است، فرمود: غرب حاضر به ارائه اطلاعات حساب‌هایی خود نیست و اگر به مفاد کنوانسیون توجه شود مشخص خواهد شد که مفاد این کنوانسیون کاملاً استعماری و سبب سلطه  محسوس اجانب بر ما می‌شود؛ بنابراین اگر به این کنوانسیون ملحق نشویم تحریم‌ها ادامه یافته و اتفاق دیگری بروز نمی‌کند؛ درحالی‌که با عضویت در کنوانسیون و پذیرش شرایط غرب به‌طور کامل در اختیار آن‌ها قرار خواهیم گرفت و این کار عقلا، شرعاً و منطقاً حرام است و نباید همه زندگی خود را در اختیار آن‌ها قرار دهیم.

ایشان افزود: قبول کردن این سند سیاهی مطلق است و اگر قبول نکنیم اتفاقی ایجاد نخواهد شد و تحریم‌ها به روال قبل ادامه خواهد یافت؛ درحالی‌که  پذیرش این سند خودباختگی، بردگی و تسلیم مطلق است و کسانی که حامی عضویت و پیوستن به این کنوانسیون هستند باید به سؤالات بالا به‌صورت شفاف پاسخ دهند و برای مردم و علما به‌صورت شفاف بیان کنند که هدف از این کنوانسیون چیست.

سند راهبردی تحول مساجد

معظم له ادامه داد: درباره سند راهبردی تحول مساجد باید دقت کرد که تفاوت مساجد شیعه با اهل سنت در مردمی بودن مساجد شیعه است و مساجد شیعه در طول تاریخ مردمی بوده، مردمی هست و مردمی باقی خواهند ماند.

ایشان افزود: کسانی که به دنبال دولتی کردن مساجد بوده و می‌خواهند مساجد را زیر چتر دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد قرار دهند بدانند که ما هرگز به آن‌ها اجازه نخواهیم داد، ما کاملاً ایستاده‌ایم، و دولتمردان بیان کرده‌اند که این کار را انجام نخواهند داد و ما منتظر عملکرد دولتمردان در این زمینه هستیم.

آیت‌الله مکارم شیرازی خاطرنشان کرد: اگر مساجد زیر نظر دولت بود انقلاب نمی‌شد، اگر مساجد زیر نظر دولت باشد نمی‌توان نظارت بر کار دولت کرد و اگر مساجد در اختیار دولت باشد مساجد جنبه حزبی پیدا می‌کند در حالی که جاذبه مساجد به این است که جنبه مردمی دارد.

این مرجع تقلید در پایان افزود: در حال حاضر هیأت‌امنایی که مسجد را اداره می‌کند و امام جماعت از سوی مردم انتخاب می‌شوند و تمام اعضای مسجد مردمی هستند و باید دقت کرد که اگر مساجد دولتی شوند تمامی برنامه‌های مساجد و ائمه جماعات دولتی خواهند شد و ائمه جماعت همواره باید مداح و ستایشگر دولت باشند و به‌این‌ترتیب مساجد ابزاری در دست دولت‌ها می‌شود؛ زیرا حقوق و برنامه‌ها از سوی دولت پرداخت می‌شود.

در بحث پیرامون این مطلب، شرکت کنید

اطلاعات مرتبط

people_altاشخاص مرتبط: حسین, ‫مکارم شیرازی, ناصر, وحید خراسانی
local_offerسایر طبقه‌بندی‌ها: ,

پیشنهاد می‌کنیم این مطالب را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست