کرسی علمی «بازنگری در ساختار علم اصول با تأکید بر قرینه شناسی» با حضور اساتید رضا اسلامی، حسنعلی علیاکبریان، محمدعلی خادمیکوشا و علی شفیعی در دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد.
کرسی ترویجی عرضه و نقد ایده علمی «بازنگری در ساختار علم اصول»
کرسی علمی «بازنگری در ساختار علم اصول با تأکید بر قرینه شناسی» با حضور اساتید رضا اسلامی، حسنعلی علیاکبریان، محمدعلی خادمیکوشا و علی شفیعی در دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار اجتهاد، گفتگو درباره «اصول فقه» که دانشی کهن، پردامنه و نقشآفرین در عرصه استنباط احکام دینی و قوام شریعت است، در طول تاریخ وجود داشته و همچنان دغدغه صاحبنظران است، چون دیگر دانشها در بستر تعامل اندیشهگریهای متخصصان، بارور، پاسخگو و روزآمد میشود و یکی از محورهای بایسته آن که در به روزرسانی و کارآمدی آن تآثیر جدی دارد، مقوله ساختار آن است.
ساختار دانش اصول که از یک سو نشانگر انسجام درونی آن و منطق ارتباط ابعاد و اجزای دانشی و از دیگر سو حکایتگر داد و ستد آن با دیگر دانش هاست، نیازمند بازاندیشی و نگاه بدیع است.
نشست پیشرو، با این دغدغه شکل گرفته تا ساختار جدیدی را فراروی صاحب نظران قرار دهد. اساتید شرکت کننده در این کرسی ترویجی از این قرارند: استاد ارائه دهنده: حجتالاسلام و المسلمین رضا اسلامی عضو هیئت علمی پژوهشکده فقه و حقوق؛ اساتید ناقد:حجتالاسلام و المسلمین حسنعلی علی اکبریان عضو هیئت علمی پژوهشکده فقه و حقوق و حجتالاسلام و المسلمین محمدعلی خادمی کوشا عضو هیئت علمی پژوهشکده فقه و حقوق؛ دبیر علمی: حجتالاسلام و المسلمین علی شفیعی مدیر و عضو هیئت علمی گروه فقه کاربردی پژوهشکده اسلام تمدنی.
این نشست علمی از سوی گروه فقه کاربردی پژوهشکده اسلام تمدّنی و با مشارکت پژهشکده فقه و حقوق و مرکز همکاریهای علمی و بینالمللی، روز پنجشنبه ۱۶ شهریورماه ۱۳۹۶ ساعت ۹ در دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی سالن جلسات تخصصی با حضور اساتید و فضلای حوزه علمیه مشهد برگزار شد.
عکس: محمد آریا
در بحث پیرامون این مطلب، شرکت کنید
اطلاعات مرتبط
پیشنهاد میکنیم این مطالب را هم بخوانید
همراه با دولت عثمانی در مقابل انگلیس
وجود حکم در روایات، به معنای تاریخی بودنِ آن نیست/ با هر نوع تغییر شرایط، احکام تغییر نمیکنند
