دكتر علی جمعه، مفتی اعظم مصر در فتوايی، اجازه اسقاط نماز جمعه با وجود برپايی نماز عيد فطر را صادر كرد.
عضو ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبري گفت: پيشبينيها و محاسبات نشان ميدهد كه جمعه روز اول شوال است.
امام جمعه شبستر گفت: مقوله تعاون از دیدگاه اسلام به هیچ وجه با نظام های سوسیالیستی مطابق نیست.
فتوای مراجع درباره پاسور و شطرنج كامپیوتری اعلام شد.
رئیس حوزه علمیه اصفهان گفت: اقتصاد اسلام، برترین تئوری اقتصادی است.
در جلسه عصر امروز كمیسیون قضایی مجلس، نمایندگان شرایط جدیدی را در ذیل ماده 22 لایحه حمایت از خانواده برای ثبت نكاح موقت قرار دادند.
حضرت آیتالله مكارم شیرازی با بیان اینكه پرداخت زكات فطره بر كسانی كه روزه میگیرند و چه كسانی كه معذورند و یا عمداً روزه نمیگیرند، واجب است، گفت: زكات فطره سلامتی انسان را تا یكسال تأمین میكند.
عضو مجلس خبرگان رهبری، امر به معروف و نهی از منكر را از جمله واجبات و ضروریات دین مبین اسلام دانست و با بیان اینكه شك در وجوب این فریضه به ارتداد منتهی می شود گفت: اگر امر به معروف و نهی از منكر در جامعه ترك گردد، به تدریج سایر فرائض نیز مطرود خواهد شد.
يك عضو انجمن جرمشناسی ايران با بيان اينكه متاسفانه امروزه مهريه از جايگاه واقعی خود فاصله گرفته است، عنوان كرد: مهريه حقوق مالی زن در جريان ازدواج است و از جمله كاركردهای اجتماعی آن ارضای نياز فطری، بيمه اجتماعي و احساس امنيت نسبت به آينده است.
آیتالله العظمی مكارم شیرازی گفتند: فطریه امسال به حساب هر كیلو گندم 500 تومان، مبلغ1500تومان برای هر نفر میباشد.